Koti kerralla kuntoon!

Kodin remontit lattiasta kattoon

Hoidamme kaikki kotien ja yritysten remonttityöt nopeasti ja luotettavasti. Kun tilaat remontin meiltä, sinun ei tarvitse huolehtia urakan venymisestä tai budjetin ylittymisestä. Urakka valmistuu sovitussa aikataulussa ja taatusti laadukkaalla lopputuloksella. Loimaan Maalauspalvelu Oy toimii Varsinais-Suomen alueella.

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti on edullinen tapa antaa kodille uutta ilmettä. Mikäli tapetointi tuntuu haastavalta, kannattaa pyytää tarjous ammattilaiselta. Teemme tapetoinnit, maalaukset, lattiatyöt sekä muut huoneistoremonttien työt pitkällä kokemuksella.

Maalaustyöt

Teemme kotien sisä- ja ulkomaalaukset vankalla ammattitaidolla. Kun talosi kaipaa uutta maalipintaa, tai haluat nopeasti uuden ilmeen sisätiloihin, ota yhteyttä! Kauttamme voit tilata myös kattojen pesut ja pinnoitukset.

Kalusteasennus

Asennamme kalusteet keittiöön ja kylpyhuoneeseen nopeasti ja siististi. Lisäksi myymme kestävät ja tyylikkäät Mirror Linen liukuovet sekä OK Oven kalusteovet. Tutustu!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Loimaan Maalauspalvelu Oy
Pärnämäenraitti 6
32200 LOIMAA

Y-tunnus: 2404466-5
Puh: 045 674 0666

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Loimaan Maalauspalvelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.