Koti kerralla kuntoon!

Tyylikkäät Mirror Line -liukuovet kotiisi

Yrityksemme myy ja asentaa laadukkaista Mirror Linen liukuovia. Liukuovien koot, värit sekä materiaalit valitaan yksilöllisesti ja ne valmistetaan mittatilaustyönä.

Kevyesti ja äänettömästi rullaavilla ovimekanismeilla on 10 vuoden takuu ja ne kestävät kovemmassakin käytössä. Laajasta valikoimasta löydät kymmeniä eri värivaihtoehtoja sekä useita kehysprofiileja. Liukuovilla uudistat kotisi ilmeen nopeasti ja edullisesti!

Tutustu tuotteisiin Mirror Linen kotisivuilla!

Kestävät OK Oven kalusteovet valmiiksi asennettuina

Asennamme Ok Ovi Oy:n MDF-kalusteovia. Kalusteovien laajasta mallistosta löydät kauniit ovet sekä yksivärisinä että puusyykuvioin. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja varmasti toivomiesi mittojen mukaan. Tutustu tuotteisiin Ok Ovi Oy:n kotisivuilla!

Ota yhteyttä!

Loimaan Maalauspalvelu Oy on valtuutettu Mirror Line Oy:n ja OK Ovi Oy:n tuotteiden jälleenmyyjä. Saat kauttamme tuotteet nopeasti toimitettuina ja valmiiksi asennettuina. Ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Loimaan Maalauspalvelu Oy
Pärnämäenraitti 6
32200 LOIMAA

Y-tunnus: 2404466-5
Puh: 045 674 0666

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Loimaan Maalauspalvelu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.